Sjung med oss

Sjung med oss - sök medlemsskap i kören

Vad krävs för att vara med i Spånga motettkör?

Du behöver kunna läsa noter och ha sjungit en del förut, och ha kör- eller annan musikvana. Ibland kan du behöva lägga tid på instudering hemma på egen hand. Viktigt också att du har möjlighet att ha hög närvaro på ordinarie repetitioner och uppsjungningar.

Vill du ha nya utmaningar och utvecklas musikaliskt?

Vi brukar annonsera efter nya medlemmar i början av varje säsong, men det går bra att höra av sig när som helst, det kan finnas luckor som behöver fyllas igen.

Provsjungning

När man söker till kören får man göra en provsjungning. Man ska förbereda sig genom att ta med sig noter till en sång - vilken som helst, hur lätt eller svår man vill (det går lika bra med Blinka lilla stjärna som en Mozartaria!) - ett villkor är att sången ska gå att ackompanjera på piano.

Repetitionstider och körinternat

Ordinarie repetitionstid är torsdagskvällar mellan 19.00-21.30. I samband med högmässosjungningar repeterar vi från 9.30 på söndagsmorgnarna.

När vi har konserter händer det att vi planerar in extrarepetitioner. Två gånger per säsong har vi körinternat över en helg. Mycket sång och mycket god mat brukar det bli...

Intresserad?

Kontakta dirigenten för en ev. provsjungning!

Här finns adress och telefonnummer: Klicka här >>>

spangamotettkor.se © 2009 • webmaster spanga.motettkor@gmail.com